Cum comand?

Pentru a comanda, o puteti face la adresa mea de mail: zenithshopofhorrors@yahoo.com, sau pe messenger, la id-ul carpathic_queen. De asemenea, o puteti face pe pagina de facebook prin mesaj. In mesaj va rog precizati numele si prenumele, adresa completa, codul postal dar si un numar de telefon.
De asemenea, se pot face comenzi si prin mesageria paginii de facebook a shopului
Pentru Bucuresti se poate opta pentru predare personala (livrare gratuita), iar in restul tarii trimit atat prin curier cat si prin posta romana.

Trimit prin curier numai cu plata in avans, iar taxele de transport sunt intre 20 -25 lei
De asemenea, imi rezerv dreptul de a cere plata in avans pentru expeditia prin posta romana de la persoane care comanda pentru prima oara sau au comandat si nu au ridicat coletul in trecut.

Pentru trimiterea prin posta cu plata in avans in cont, ofer livrare gratuita.
Pentru expediere prin posta cu plata in sistem ramburs, taxele postale sunt de 10 lei.

Pentru comenzi care depasesc 100 de lei si mai mult de jumatate din obiectele comandate nu sunt in stoc, va fi necesar un avans (1/3 din valoarea comenzii), ce se depune in cont la Banca Transilvania.
Daca aveti orice intrebare sau nelamurire, va stau la dispozitie aici, la adresa de mail sau pe pagina de Facebook: http://www.facebook.com/ZenithDeSadeShop


For orders and inquiries mail me at zenithshopofhorrors@yahoo.com
I also offer my accessories to be worn for professional photo shoots, free of charge, provided you credit them, send me a message for more details.