vineri, 20 august 2010

Custom options and caring for your chokers

1. Custom options
Am sa mai adaug cateva accesorii in curand, ca un fel de tease pentru cele ce le voi face prin toamna. Nu fac campanie electorala, dar vreau sa precizez c-am sa ma straduiesc sa fac chestii cat mai deosebite, caci stiu ca si voi sunteti deosebiti.
Legat de aspectul asta, am mai scris, cred, ca pot face adaugiri si modificari la accesoriile de pe blog dupa pofta inimii voastre. Ca un mic exemplu, mai jos am pus poza cu chokerul Wing of Death, pe care nu-l mai am in stoc dar il pot face to order.

Like it? It can be better! Mai jos am o poza cu unul facut pe comanda, cu rosu. Am sa-l numesc Wing of the Red Death (asa, sa-mi sune umpic/= un pic/ a Poe...)

So please let your imagination loose and ask whatever you wish of me. I guarantee satisfaction.
To give you a start: se pot modifica culorile panglicilor, dantelei, margelelor. Se pot adauga margele si alte elemente acolo unde se poate. Nu taxez in plus optiunile custom cand vine vorba de a schimba ceva, ci am sa cresc pretul numai in cazul adaugarii unor elemente, insa aceasta marire nu depaseste suma de 10 lei, in cazul cresterii complexitatii accesoriului (deci mai multe materiale si mai mult timp pentru a-l realiza)

2. Alegerea unui choker si intretinerea acestuia
Fiindca sunt foarte atrasa de estetica Goth, creerea de accesorii specifice e o pasiune pentru mine si imi face mare placere sa le vad purtate, especially if they're made by me.
Asa ca nu vreau sa va vand orice cu riscul de a nu vi se potrivi.
Deci, trebuie precizat ca modelele de choker mai late si modelele posture collar nu sunt indicate persoanelor cu gatul scurt sau gros. Recomand chokerele subtiri in acest caz, cu detalii discrete. De asemenea, unei persoane cu gat foarte lung nu i s-ar potrivi un choker foarte ingust.
Desi ma straduiesc mereu sa fac lucruri de calitate superioara, trebuie sa tineti cont de cateva lucruri legate de pastrarea accesoriilor voastre:
- nu aruncati de-a valma chokerul prin geanta/ rucsac sau prin cutia cu bijuterii. Daca accesoriul are si margele, nu trageti mereu de ele si aveti grija sa nu le bruscati- se pot rupe
- un choker trebuie purtat strans pe gat, de aici si numele, insa trebuie sa fie comod. Inchiderea la spate cu panglica permite acest lucru si arata bine (personal, imi port chokerele foarte stranse, cu ac de siguranta si nu panglica, insa nu recomand asta, se poate deteriora materialul)
Un choker care nu e legat bine va arata dizgratios.
- in cazul in care, din diverse motive, murdariti chokerul recomand a se spala cu putina apa cu sapun, very very VERY gently si a se usca la soare, in niciun caz atarnat pe sarma. Aveti grija sa nu sifonati chokerul, caci fierul de calcat le poate strica.

Sper ca micile mele sfaturi v-au fost de ajutor. Kisses to all :*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu